Welcome Days

Welcome Tage für internationale und Incoming Exchange Studierende mit einem vielseitigen Programm!

Wir freuen uns alle neuen internationalen Studierenden an der FH Kärnten begrüßen zu dürfen und laden herzlich zu unseren Welcome Days am 28. und 29. September 2017 am Campus Villach ein! Die Informationen die Sie an diesen Tagen erhalten, sowie die Begegnungen mit anderen internationalen Studierenden helfen Ihnen bei Ihren ersten Schritten in der Campus Stadt sowie beim Einstieg in das studentische Leben und in das Studium an der FH Kärnten.

Nähere Details zum Programm folgen in Kürze!

The Welcome Days for international degree seeking students and incoming exchange students will take place on 28 and 29 September 2017 at Campus Villach. At the Welcome Days (Orientation), our new students can gather vital information that helps them successfully kick off their studies at CUAS!

We are certain that the wealth of information provided during the Welcome Days will have a positive effect on the success of our students  studies and also help them to acclimatize themselves socially in Carinthia!

More detailed information about the program will follow by the end of August!