Rooms Division Management (ILV)

Back

Course lecturer:

FH-Prof. Dipl.BW FH

 Stefan Nungesser

image
Specialization AreaHotel Management
Course numberB4.06362.30.050
Course codeRoDiMa
Curriculum2016
Semester of degree program Semester 3
Mode of delivery Presencecourse
SPPW3,0
ECTS credits4,0
Language of instruction German

No data available

Schaetzing, E.E. (2009): Management in Hotellerie und Gastronomie, 8. Aufl., Frankfurt: Deutscher Fachverlag.Schaetzing, E. E. (2010): Modernes Housekeeping-Management, 2. Aufl., Stuttgart: Matthaes.Bardi, J.A. (2011): Hotel front office management, 5. Aufl., Hoboken: Wiley.Freyberg, B. v., Gruner, A., Lang, M. (2012): ErfolgReich in der Privathotellerie, Stuttgart: Matthaes Verlag.Gardini, M.A. (2009): Handbuch Hospitality Management, Frankfurt am Main: Deutscher Fachverlag.Hänssler, K.H. (2011): Management in der Hotellerie und Gastronomie. 8., vollst. aktualisierte und überarb. Aufl., München: Oldenbourg Verlag.Kroner, M., Reisenzahn, T. (2011): Das Hotel und seine Gäste, Wien: Linde.Rutherford, D. G., O'Fallon, M.J. (2007): Hotel management an operations, 4. Aufl., Hoboken: Wiley.Stutts, A. T., Wortman, J.F. (2006): Hotel and lodging management, 2. Aufl., Chichester: Wiley.Tewari, J. R. (2009): Hotel front office operations and management, New Delhi: Oxford higher education.Wölfl, P. (2008): Rezeption. Frontofficemanagement im Hotel, 2. Aufl., Linz: Trauner.