Food & Beverage Management (ILV)

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Course lecturer:

Dipl.-Betriebsw. (FH)

 Michael Littich
Specialization AreaHotel Management
Course numberB4.06362.30.040
Course codeF&B M
Curriculum2016
Semester of degree program Semester 3
Mode of delivery Presencecourse
SPPW3,0
ECTS credits3,0
Language of instruction German

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Schaetzing, E.E. (2009): Management in Hotellerie und Gastronomie, 8. Aufl., Frankfurt: Deutscher Fachverlag.Davis, B., Lockwood, A., Alcott, P., Pantelidis, I. (2012): Food and beverage management, London: Routledge.Dopson, L. R., Hayes D. K. (2010): Food and beverage cost control, Hoboken: Wiley.Huber, H. (2009): Standard der Abrechnung für Hotels und Restaurants. 2. Aufl., Linz: Trauner Verlag.Meyer, H. (2011): Management in der Gastronomie. Gründung, Steuerung, und Finanzierung von Familienbetrieben. München: Oldenbourg.Posluschny, P. (2010): Kostenrechnung für die Gastronomie. Mit Fallstudie aus der Unternehmensberatung. 3. Aufl., München: Oldenbourg.Richter, G., Richter, D. (2011): Küchenkalkulation. Vom Wareneinsatz zur Preisgestaltung, 3. Aufl., Stuttgart: Matthaes Verlag.